Het schoonste dialectwoord: prijsuitreiking in beperkte kring

Niet minder dan 339 deelnemers stemden mee om uit de 10 finalewoorden van de wedstrijd de mooiste 3 te kiezen. De winnende woorden zijn ondertussen gekend, evenals de namen van de 3 winnaars bij de inzenders en de naam van de winnaar van de prijs die verloot werd onder de stemmers.

De uitreiking van de prijzen, oorspronkelijk voorzien tijdens de feestelijke voorstelling van ons jaarboek 2020, zal omwille van de coronaperikelen plaatsvinden in heel beperkte kring, op 11 september. De winnaars en hun partners zullen persoonlijk worden uitgenodigd op deze uitreiking, waarop verder alleen de bestuursleden van de Kring, de juryleden en een paar persmensen verwacht worden. Uiteraard zullen de nodige veiligheidsmaatregelen hierbij genomen worden. De aanwezigen zullen hierbij ook kennis kunnen maken met het jaarboek.