Jaarboek 2019 (wordt voorgesteld op vrijdag 13 september 2019).
    • niet-leden: € 18
    • bij intekening uiterlijk op 31 juli 2019 zijn deze prijzen respectievelijk € 12 en € 15
  • Inhoud: zie onder "Publicaties / Jaarboeken"
  • Verzendingskosten voor niet-leden indien verzending buiten Glabbeek gevraagd wordt (€ 3)

Gids Lindeboomwandeling WO I (voorgesteld op 18 augustus 2018).
    • niet-leden: € 18

Wereldoorlog I in Glabbeek: overdruk van alle artikelen uit de HKG-jaarboeken tot en met 2017 die over de eerste wereldoorlog handelen.
    • leden: € 17
    • niet-leden: € 20
  • Verzendingskosten voor niet-leden indien verzending buiten Glabbeek gevraagd wordt (€ 4)

Wereldoorlog II in Glabbeek: overdruk van alle artikelen uit de HKG-jaarboeken tot en met 2017 die over de tweede wereldoorlog handelen.
    • leden: € 17
    • niet-leden: € 20

DVD 'Bunsbeek vertelt - 1900-1959 (uitgegeven in 2006).
  • Prijs (eventuele verzendingskosten inbegrepen):
    • leden: € 20
    • niet-leden: € 25

Jaarboeken 2014 tot en met  2018:
  • Inhoud: zie onder "Publicaties / Jaarboeken"

Jaarboeken  1993 tot en met 2013:
  • Prijs leden: € 10
  • Prijs niet-leden: € 12
  • De originele versie (A5) van enkele jaarboeken is uitverkocht, maar deze jaargangen kunnen geleverd worden als kopie A4 met plastiek bindrug

Kerkgidsen Glabbeekse parochies:
  • In samenwerking met de respectievelijke kerkfabrieken heeft ons bestuurslid Dries Ceuppens gidsen opgesteld over de zes parochiekerken van Glabbeek. Deze gidsen zijn verkrijgbaar op het secretariaat van de Kring. De prijs bedraagt € 7 per gids (+ verzendingskosten voor niet-leden: € 2 indien verzending buiten Glabbeek gevraagd wordt).

Fotoboek "Beeldig Glabbeek, vroeger en nu" met oud en nieuw fotomateriaal uit de verschillende deelgemeenten van Glabbeek, samengesteld door Edmond Denruyter
  • UITVERKOCHT
  • Een mooi beeld van de evolutie die Glabbeek doormaakte in de XXe eeeuw
  • 64 pagina's, liggend A4-formaat met halflinnen omslag
  • Publicatiedatum: 7 december 2012
  • Inlichtingen over de inhoud: Ed. Denruyter, tel. 016 77 12 37, e_denruyter@hotmail.com

Nieuwsbrief "Te Griest"
  • 3 x per jaar verspreid onder de leden (inbegrepen in het lidmaatschap)
  • Daarnaast wordt jaarlijks een extra-editie van de nieuwsbrief verdeeld over gans Glabbeek.