Jaarboek 2018: wordt voorgesteld op vrijdag 14 september 2018.
    • niet-leden: € 18
    • bij intekening uiterlijk op 31 juli 2018 waren deze prijzen respectievelijk € 12 en € 15
  • Inhoud: zie onder "Publicaties / Jaarboeken"
  • Verzendingskosten voor niet-leden indien verzending buiten Glabbeek gevraagd wordt (€ 3)

Gids Lindeboomwandeling WO I: wordt voorgesteld op zaterdag 18 augustus 2018 om 14 uur in PC'ke Bunsbeek.
    • niet-leden: € 18

Wereldoorlog I in Glabbeek: overdruk van alle artikelen uit de HKG-jaarboeken tot en met 2017 die over de eerste wereldoorlog handelen.
    • leden: € 17
    • niet-leden: € 20
  • Verzendingskosten voor niet-leden indien verzending buiten Glabbeek gevraagd wordt (€ 4)

DVD 'Bunsbeek vertelt - 1900-1959
  • Deze DVD, uitgegeven in 2006, is terug beschikbaar.
  • De prijs (eventuele verzendingskosten inbegrepen):
    • leden: € 20
    • niet-leden: € 25

Jaarboeken 2014 tot en met  2017:
  • Inhoud: zie onder "Publicaties / Jaarboeken"

Wereldoorlog II in Glabbeek: overdruk van alle artikelen uit de HKG-jaarboeken tot en met 2016 die over de tweede wereldoorlog handelen.
    • niet-leden: € 17

Jaarboeken  1993 tot en met 2013:
  • Prijs leden: € 10
  • Prijs niet-leden: € 12
  • De originele versies (A5) van enkele jaarboeken zijn uitverkocht, maar deze jaargangen kunnen geleverd worden als kopies A4 met plastiek bindrug

Kerkgidsen Glabbeekse parochies:
  • In samenwerking met de respectievelijke kerkfabrieken heeft ons bestuurslid Dries Ceuppens gidsen opgesteld over de zes parochiekerken van Glabbeek. Deze gidsen zijn verkrijgbaar op het secretariaat van de Kring. De prijs bedraagt € 7 per gids (+ verzendingskosten voor niet-leden: € 2 indien verzending buiten Glabbeek gevraagd wordt).

Fotoboek "Beeldig Glabbeek, vroeger en nu" met oud en nieuw fotomateriaal uit de verschillende deelgemeenten van Glabbeek, samengesteld door Edmond Denruyter
  • Een mooi beeld van de evolutie die Glabbeek doormaakte in de XXe eeeuw
  • 64 pagina's, liggend A4-formaat met halflinnen omslag
  • Publicatiedatum: 7 december 2012
  • Prijs: € 30 + eventuele verzendingskosten voor niet-leden (buiten Groot-Glabbeek): € 4
  • Te bestellen door overschrijving van het gepaste bedrag op rekening BE12 7865 6822 7192 van HKG, met vermelding van naam, adres, "fotoboek" en het aantal gewenste exemplaren.
  • Inlichtingen over de inhoud: Ed. Denruyter, tel. 016 77 12 37, e_denruyter@hotmail.com

Nieuwsbrief "Te Griest"
  • 3 x per jaar verspreid onder de leden (inbegrepen in het lidmaatschap)
  • Daarnaast wordt jaarlijks een extra-editie van de nieuwsbrief verdeeld over gans Glabbeek.